Ohjeet ja säännöt - Luethan huolella

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Kilpailun osanottomaksu on 30€/autokunta. Voit ilmoittautua kilpailuun tällä sivustolla, kun seuraava Leijona Ajo järjestetään..
Kun olet antanut pyydetyt tiedot ja painanut lähetä-nappia, pääset maksamaan osallistumismaksun verkkopankissasi (tarvitset pankkitunnukset).
Saat vahvistuksen sähköpostiisi kirjautumistietoineen. Maksun jälkeen saat maksun vahvistuksen.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, voit lähettää Whatsapp-viestiä (vain viestit)

Kilpailupäivänä

Autokunnat kerääntyvät 15.10.2023 Lahden Kauppatorille klo 12:00 alkaen.
Kilpailijoille jaetaan rastivihjekilpailua varten osallistumisvihkot info-pisteessä.

Osallistujat kirjautuvat kilpailuun osallistumisen yhteydessä annetulla linkillä tai sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jos salasanaa ei ole saatavilla, sen saa tarvittaessa info-pisteestä.

Tärkeää! Varmista autokunnan kilpailua varten kirjautuvan älylaitteen virransaanti ja datayhteys. Kilpailussa voi autokunta olla kirjautuneena vain yhdellä älylaitteella kerrallaan, ja jos virta loppuu kesken, uloskirjaaminen ei ole mahdollista ilman järjestäjän edustajaa.

Tietokilpailu

Kun kello on 12:45, pääset vastaamaan älylaitteellasi tietokilpailuun.
Kullekin kysymykselle on vastausaikaa 20 sekuntia. Oikeasta vastauksesta saa 5 pistettä, jotka lasketaan lopputuloksiin. Väärästä vastauksesta ei tule virhepisteitä.

Kilpailuun saa osallistua vain yhdellä päätelaitteella, Mikäli kilpailuvastauksia havaitaan useasta IP-osoitteesta, tulokset saatetaan hylätä.

Rastivihjekilpailu

Kun olet vastannut edellisen kohdan tietokilpailuun, saat klo 13:00 nähdäksesi varsinaisen ajokilpailun kuva- tai sanavihjeet älylaitteeseen.

Kun keksit, mikä paikka on kyseessä, siirry kyseiseen paikkaan. Asemat on miehitetty ja kullakin asemalla oleva asemamiehen auto on merkitty Leijonakilvellä. Asemamies ei ilmoita Teille, onko vastauksenne oikea. Samalla asemalla saa käydä ainoastaan yhden kerran. Merkitkää aseman numero Teille jaettuun, kilpailunumerollanne varustettuun kilpailulipukkeeseen ja antakaa se asemamiehelle. Numero merkitään lipukkeessa olevaan ympyrään.

Kullekin asemalle saa jättää ainoastaan yhden kilpailulipukkeen. Lipukkeita on jaettu Teille 15 kpl, eli sama määrä, mikä asemiakin on. Huom! Tarkista saamasi kilpailulipukkeet, että niitä on 15 kpl samannumeroisia.

Jos tiesit oikein paikan, saat vihjeruudussa ilmoitetun pistemäärän. Väärästä vastauksesta saat miinuspisteitä puolet paikan pistemäärästä. Jatka kilpailua seuraavaan kohteeseen. Kohteita ei tarvitse löytää järjestyksessä.

Kilpailun päättyminen

Kilpailu päättyy klo 15.00, jolloin asemat suljetaan. Varsinaista maalia ei ole, vaan kilpailija lopettaa asemien etsimisen siihen pisteeseen, jossa hän klo 15.00 on.

Pistelasku
Ajon voittaa kilpailija, jonka saavuttama pistemäärä on suurin. Tasapisteiden sattuessa ratkaisevat ensisijaisesti ajopisteet ja toissijaisesti arpa.

Vastalauseet
Mahdolliset vastalauseet on jätettävä tulostenjulkistustilaisuudessa järjestäjien edustajille kirjallisena klo 17.15 mennessä. Palkinnot jaetaan tulosten tultua hyväksytyksi.

Palkintojenjako
Tulostenlaskennan jälkeen niiden julkaisu ja palkintojenjako tapahtuu samana päivänä klo 17:00 alkaen osoitteessa Nelipyörä Lahti, Myyntimiehenkatu 4, 157010 Lahti.

Palkinnot jaetaan palkintojenjakotilaisuudessa läsnä oleville. Tilaisuuteen kannattaa saapua, vaikka kaikki asemat eivät olisi löytyneetkään ja siellä on mainio mahdollisuus tarinoida kokemuksista muiden autokuntien kanssa.

Taustatietoa ja historiaa

Tapahtuman järjestää Lions Club Lahti/Laune ja Lions Club Lahti/Ankkurit. Leijona Ajo on LC Lahti/Salpausselän pitkäaikainen aktiviteetti, ja se siirtyi nykyisille klubeille Salpausselän klubin perintönä. Ensimmäinen Leijona Ajo järjestettiin "Visailuajo" -nimellä Lahdessa toukokuussa 1970. Vaikka ajoon osallistui vain 33 autokuntaa, päätettiin toimintaa edelleen kehittää ja ajoa jatkaa. Kehitystyö oli ilmeisen onnistunutta, sillä toiseen ajoon osallistui jo yli 100 autokuntaa. Suosion myötä muutettiin tapahtuman nimi Leijona Ajoksi. Keskimääräinen osallistujamäärä on ollut noin 100-130 autokuntaa, enimmillään rasteja on ollut etsimässä jopa lähes 400 kuljettajaa kyyditettävineen.

Leijona Ajo on perheiden ja ystäväporukoiden yhteinen tapahtuma. Tapahtuma tarjoaa hienon mahdollisuuden hieroa älynystyröitään ja tutustua Lahden tunnettuihin ja vähemmän tunnettuihin kolkkiin.

Tapahtumasta saatava tuotto käytetään lahtelaisen lapsi- ja nuorityön hyväksi

Noudattakaa joka tilanteessa liikennesääntöjä! Onnekasta ja mielenkiintoista sunnuntaiajelua!


Maksuehdot

Peruutusehdot: Osallistumisen voi peruuttaa ilmoittamalla siitä järjestäjälle sähköpostilla osoitteeseen leijona-ajo(a)lc-lahti-laune.com. Jos peruutus tehdään vähintään 7 vrk ennen tapahtumaa, palautetaan 100% osallistumismaksusta ja sen jälkeen 50% maksusta. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Kuluttajalla ei ole normaalia kuluttajasuojalain mukaista 14 vuorokauden palautusoikeutta tuotteen luonteesta johtuen

Järjestäjä: Lions Club Lahti/Laune ry. Suuntatie 12, 15870 Lahti p. 044-7828228 y-tunnus: 2761702-7

GDPR-tietosuojalausunto

LEIJONA AJO © - Vuodesta 1971 järjestetty rastikilpailu - Copyright Lions Club Lahti/Laune ry.


Tapahtumaa tukemassa: